This is the end

of 2011, om några timmar är det 2012. Det nya året ska jag fira hemma hos Laura & hennes familj. Blir nog en lugn och trevlig nyårs afton :)

Denna dag sov jag till halv tolv, sedan blev det frukost:

Laxtoast, bra start på dagen ;) Ne men jag skulle nog kunna äta nästan vad som helst till frukost när jag vaknar så sent, så länge det är något jag gillar förstås!

och därefter långpromenad med lillskrutten

Gick förbi en söt häst under promenaden :)

Nagellacken som köptes igår och en liten del av min superfina halsduk som jag fick utav mormor


GOTT NYTT ÅR DÅ! :)

Fy

Är det bara jag som blir illa till mods, när hästar skadas i filmer, speciellt krigsfilmerna. Som i Brave Heart, såg den igår kväll.. Kan knappt se på det.. Usch.. Vet att det bara är på film men iallafall...


I övrigt så är det en väldigt bra film måste jag säga :)

Så kan det gå

Hej! :) Idag började jag dagen med en liten  tur till solariet, inte helt dumt! Somnar nästan alltid...

Efter det mötte jag upp Laura som ville ha sällskap på sin shopping tur. Slutar med att jag som inte tänkt köpa något kommer hem med två nagellack och en tröja. Men men, det är ju sånt som är kul och det är RIKTIG shopping, impulsköp! :)
Hel mysig tröja!

Nu sitter jag hemma hos mamma och väntar på att det ska bli dags för middag. Lasagne m sallad (och min fram experimenterade salladsdressing,,får se om den blir ätbar) Yum yum!

Knäck,knak, aj,

Hoi hoi, är sååå trööött,, skulle nästan kunna gå och lägga mig nu, om det inte hade varit för att det är så tidigt och att jag känner mig rastlös.

Idag har jag varit hos naprapaten, senast var i september och kände att det var dags igen, satan vad ont det gjorde i slutet när hon började massera, var super stel, så jag är tvungen att komma tillbaka om ca 1vecka. Nåja, bäst att få det fixat!

Igår var jag med Laura ett tag, gick runt i lite affärer och sen en fika på VASA konditori och avslutade med att dega i soffan hemma hos henne. Senare kom min pojkvän,vi hade jätte mysigt, skulle egentligen gått på maskerad men slutade med att vi mös framför Lejonkungen (jag blev jätte taggad på att se den efter Kalle Ankas jul i år)

I tisdags klippte jag mig + gjorde lite slingor, resultat=
behöver ju inte skrämma er med en trött zombie :)

Min nya skjorta :


Nu blir det att inspektera vad som sänds på tv, läsa lite engelska och sedan hoppa i säng, ha det fint <3

En liten inblick


Vi (Jerry) har det bra, vi (Jerry) här bak i bilen... Detta var på väg hem till mormor

Louie och vår superfina och snälla tomte :)

Morgon mys på juldagen, trötta tjejer

Min fina & älskade mormor , med lilla Kajsa efter sig

Perfekt dag för långpromenad

Efter detta så blev det lite julbords rester och sedan åkte jag & brodern och hälsade på Farmor & Farfar som var hemma hos pappa :)

Idag har jag små shoppat lite, visar senare och sedan har jag & brorsan spelat Kinect, riktigt kul!

God Jul

från oss, har haft fullt upp hela dagen och än är den inte slut <3 älskar min familj/släkt <3

Inte bästa bilden men Jerry var inte alltför entusiastisk så ska inte plåga honom för mkt .. ;P

Loooov

Nu är det äntligen lov! Efter att ha sett bra julspex, gick jag & Laura på lite julshopping sen gick vi hem till henne o fikade + hallon-tryffel smet, för den skulle svalna & för min del var det dags att gå o möta upp min pojkvän :)

Vi umgicks en stund sedan åkte vi hem till en gemensam vän som fixat libanesisk buffé för oss & andra kompisar, gott o trevligt, avslutades där med filmen Source Code, inte den bästa men det var en riktigt trevlig kväll ändå!

Idag sov jag ut ordentligt! :D JAA!!! Sen packade jag ihop mina saker och åkte hem till mamma, där jag hämtat lite grejor, packat väskan för imorgon (ska till mormor), slagit in julklappar och nu väntar jag på att min chili & saffrans tryffel ska svalna så att jag kan rulla smeten till små kulor :)
(bild från receptet på tasteline)
Förhoppningsvis så blir mina också så fina!

Som sagt imorgon bär det av till mormor för att fira jul hos henne utanför Vallentuna, MYSIGT! Längtar jättemycket! <3

Don´t be a grinch

even though it´s hard sometimes ;)

Kände att denna passar idag när det är skolavslutning ;)

Nu är det även som så att jag är upp en timme för tidigt. Jag går FRIVILLIGT på en extra ekonomi lektion innan abslutningen som jag egentligen inte ens behöver närvara på! GAH! Men man försöker ju iaf, nu ska jag försöka vara en duktig elev. Så here we go! :) Vill man så går det!

Igen

Hallo, känns som att jag skriver samma sak, dag ut o dag in. Att jag har varit i skolan och är super trött men måste ändå plugga... Ja.. Men men, imorgon är det julavslutning och sedan är det lov!

Sånt här är ju kul? Det var gårdagens uppsats.
Ikväll blir det : Global warming + en Juventus match (fast den är bara för nöjets skull ;) )

El gato

Tjing, ska närsom börja lite på min geografi uppsats som ska vara inne imorgon, blööö. Fick sluta lite tidigare idag, skoldagen avslutades m spansk "dans & sång". Dansen var "El gato" jaa... det var lite sisådär, flummade runt mest :P

Om nån timme ska jag träffa min pojkvän på en fika, har ju inte sett honom sen i onsdags! Spanska provet hade gått bra 62/66 så är rätt nöjd :)

Sov 5 timmar inatt,,,, yeeees....


ne.. forza geografi..

Korsförhör

Godmorgon :) Har just suttit & förhört mig själv på spanska glosor, prov idag och jag satte alla ord! Yey for me :p Men men man vet aldrig hur det går på provet iallafall..

Denna sida är grym när man pluggar språk, tycker jag iallafall
http://www.glosboken.se

Denna morgon dricker jag detta te, älskar kryddiga teer! Detta är också rött te, då jag är lite emot svart te för tillfället,, fråga inte varför ^^ vet faktiskt inte riktigt

Tror det är detta som ovan, samma märke iallafall o jag har röda chai teet.

Är uppe lite tidigare då jag tänkte kila till gymmet o kika in tiderna för tränings passen,

Hej svejs ha en bra dag, vi har snö här nu igen!!! :D

Trött

är lilla jag, sov fram till strax efter 11. Hade jätte kul igår som vanligt :) Dock lite tomt eftersom några vänner saknades.

Idag har jag ju då sovit, pluggat (spanska prov imorgon) och så har jag ju förstås kollat på Juventus-Novara matchen, där min pojkvän(som är saknad) var på plats och tittade. Fast själv fick man ju sitta ihopkurad under filt i tvsoffan ;P
2-0 slutade det, Quagliarella & Pepe var det som stod för målen.


Nu ska jag läsa min engelska, plugga lite mer spanska och sedan gå o lägga mig..

Weekend

Tjolahöpp. Har precis ätit middag och fixat naglarna. Om ca en timme kommer sånggruppen hit så ska vi sjunga lite singstar o ha kul innan vi träffar resten av paraden!

Idag har jag varit på långpromenad m lillskiten & bakat chocolatechip cookie whoopies
recept finns på recept.nu (Leilas Jul)

Mamma o jag gjorde super god gratäng!
http://www.recept.nu/1.303811/pernilla_wahlgren/varmratter/gronsaker_potatis_andra_rotfrukter/auberginegratang_med_krispig_mozzarellatopping

Daimboll, super gott! Haha blir ett svull-inlägg här ;)
Fixade naglar, har nu tagit bort det som kom utanför men iaf ;P

Nu måste jag klä mig! Kanske inte ska dra i mjukisbrallor?


Thumb down

Halloo,, idag är jag 100% neråt. Stannade hemma från skolan magen är åt helvete o är så trött, skulle kunna sova en vecka tror jag. Trött tjej, skulle pigga upp sig med lite kladdkaka, när nästan allt är klart har jag ner kaffebryggar kannan i golvet, krasch, kaffe över hela mig o ett brunt golv.. YES. Bara att torka upp, sen när jag rörde ihop sista ingredienserna o ner i formen ser jag att jag missat o ha i smöret. YES. så hällde det i formen o mosade runt så gott som möjligt.. SUCK!! Okej, den blev ok, men inte som jag hoppats. Blev att gå o lägga sig o sen sov jag fram till halv fyra, kastar mig upp o måste plugga matte, prov imorrn.. yes!


Denna lyssnar jag sönder just nu, mysig o skön att sjunga med i. Den enda låt m Justin Bieber som jag hört & gillat.

Nu ska jag plugga vidare o sen sova tidigt förhoppningsvis.

Vill ha!!!

Åh, kollade nyss in på Style by Tyra, finns ju en massa som jag verkligen vill ha! Varför ska man vara pank nu?! ;'(

Denna skjorta tex! Hur snygg är den inte????
Och denna fina?!
och hur söt är inte denna ring?
Sen så älskar jag dessa låtsas tatueringar, skulle ju vilja ha en, men vet inte vad eller var. Hur bra är då inte dessa som går bort? Perfekt o inte är det bara bamse på dom som de flesta låtsas tatueringar..

När jag får pengar är det bara att hoppas att det jag vill ha finns kvar! Nu ska jag gå o lägga mig, då jag inte är helt hundra. Godnatt sverige och ja ni andra också ;)

Lucia

Hallooo,

Glad Lucia (eller vad man nu säger?) I natt sov jag bara ca 5 timmar. Buuu, klockan ringde vid sex. Sju så var man i lokalen där vi skulle ha vårat lucia framträdande. Vi hade fem låtar varav en där jag sjöng lite solo med två andra tjejer. Det var i princip min första "riktiga" gång. Så grymt nervös när min klass & alla man kände skulle titta. Vi hade tre framträdanden :) Ett per årskurs.

Jag är glad att jag gav mig en spark i baken och sjöng solo även om det inte var en hel låt så är jag rätt stolt över mig själv :) Men hade nog inte gjort det utan allt pepp från nära & kära <3 Det kunde förstås ha gått bättre men jag är nöjd iallafall
Denna var det, nu ska jag inte lyssna på den på ett tag ;) Har nördat sönder den för att lära mig texten o bli säker på den.

Efter det hade jag en geografi lektion, sen var skoldagen över och jag gick hem och sov en stund,sköööönt.. Nu ska jag sätta igång med plugget alldeles strax

12-12-11

Helluuuu, igår så åkte mamma & hennes sambo in till Örebro med mig och hjälpte mig att fixa lite i mitt rum. Så nu har man nya fina gardiner och tvn är uppe på väggen istället för att ta upp en stor del utav mitt skrivbord :)
Efter det var det sångövning inför Lucia, resten av den dagen. Det var riktigt kul & trevligt.
Jerry vet hur man myser
Skola idag och sedan blir det sång övning igen efter det. :)

Nu är det knäck(t)

Idag har jag gjort lite knäck till morfar, det får bli en del utav hans julklapp :) Men det behöver ju ingen skvallra om? ;)

Har nyligen hjälpt mamma att fixa lite tacos, så snart är det mat! ;D Hennes guacamole <3

Final

i idol är det denna kväll. Vem vinner Robin eller Amanda? För min del kvittar det om jag ska vara ärlig. Jag tycker båda är duktiga på sitt vis. MEN Amanda har en egen röst :)

Har haft en kort dag i skolan, 3 lektioner, sen så har jag vart & köpt sol&bad kort! YEy! Mamma tyckte att vi skulle sola o bada lite på lovet, och det säger man ju inte nej till!

UPDATE:
OKEJ, jag har ändrat mig efter att ha tittat, nu hejar jag på Amanda, tycker hon håller en helt annan klass än vad Robin gör. YOU GO GIRL ;)

Så grymt trött! Får se om jag somnar innan Idol är över ;)

Tortellini

med ostsås på mitt vis :D


Var suuper länge sen jag åt detta, simpelt men gott! Förut åt vi det nästan varje söndag när jag var hemma hos pappa.

Fast idag gjorde jag såsen lite på mitt vis, hade i lite riven ost, sambal oelek, nån krydda jag har o lite svart peppar. Muy bien! Ska det vara onyttig varför inte göra det lite onyttigare ;)

Om ett tag ska jag dra till skolan, vi ska ha Öppet Hus, för kommande elever till nästa år. Ska bla "spela" lite gitarr :)

Lite kul


Igår när jag satt och tog en fika med min pojkvän & hans/vår vän, så började han snacka om den här videon. Så jag blev ju tvungen att se den när jag kom hem, jag vet inte vad ni tycker men jag tycker den var riktigt rolig!

Nu måste jag bli klar och sedan dra till skolan och ha lite spanska prov, yeeeeees...


Nu!

Nu har vi äntligen snö här! Det måste ju vara snö på julafton! Plus att ska det ändå vara lite kallt, så kan det vara lite kallare och snö tycker jag! :D


Ne nu ska jag göra det sista innan jag drar till skolan! Tex ta fram Vinterjackan kanske ;)

Florida del 1

Bra start... ?

Starbucks, dom frågar om namnet o skriver det på din mugg sen för att hålla rätt på dom i guess
Linda blev rätt , men Bexar blev Lexa och Emilia =>Amilea. Gott var det iallafall och jag fick ju rätt ;D
1:a stoppet räknade ut att vi bodde på ca 9-10 ställen under denna resa
Snyggt med rosa dörr till mig & Emmi ;)
En fin dag i Fort Lauderdale
Läste min första tidning skriven för homosexuella män(i en frisör salong)
Nasa, vi gick dock aldrig in,,

 Fina hus på vägen mot Palm Beach

Ne detta får räcka för idag, nu ska jag hoppa i säng, för att möta en ny (skol)dag imorgon...

ÄNTLIGEN!!!

Så grymt glad!!! Kan knappt beskriva! Ska få köra igång med ridningen igen, varje onsdag för min favorit ridlärare AHHH!!!! :D :D: :D !!!! Hahah blev så glad att jag fick tårar i ögonen :$ Ska verkligen bli kul! Har inte ridit sedan i Maj och har inte ridit för Marie (ridläraren) på ca 2år. :D Taggad! Börjar den 4:e Januari och allt detta är pga världens bästa mamma, det finns ingen bättre, hon gör allt och finns alltid där för mig <3
Snäll som hon är har hon även ringt in till Kulturskolan så nu står jag i kö för att börja ta Privat sånglektioner där, får nog börja till slutet av sommaren (augusti)
Är så tacksam för allt hon gjort, utan henne hade jag aldrig klarat mig <3
Tack mamma <3


Sing a long all day long

Hallooo, sitter nu o nynnar på låtar medans jag pluggar matte & ser på Gossip Girl.(Ja jag tittar på det, det är inte BRA men underhållande,, ;P)

Denna dag vaknade jag upp hemma hos mamma, lång promenad m hundarna och sen hoppade jag på bussen in till stan där mina vänner i sånggruppen väntade. Hemma hos mig skulle vi vara, och jag var sen men så blir det ibland.

Det var en som saknades så vi började med en mysig fika, lussebullar, en supergod kaka bakad av Bella och sen lite saft på det ;)

Efter en massa snack och smask så körde vi igång m lite låtar och övade på det vi kunde utan komp. Bla denna sång <3


Sen när alla åkt & George missat sin buss, satte vi oss & snackade tills nästa skulle komma (:

Myys


Ligger här framför brasan & myser samtidigt som jag läser engelskan (en bok "Heart of Darkness")
Life could be worse :)

Dygna med dumle

Helloo, idag kom jag hem runt halv åtta. Var på Teknis Movie-night. Skolans elevråd hyrde en biosalong hela natte, det visades tre filmer, i källaren fick man sig gratis kaffe,te & popcorn. Där kunde man även spela lite FIFA om man föredrog det framför filmerna.
1:a filmen var Pulp Fiction
2:a The hangover 2(baksmällan 2)
3:e Exorcisten
= 1 action,1komedi & 1 skräckis ;)
Detta pågick då mellan 22:00-06:00
Grymt kul var det och bra filmer. Satt och flummade sönder m mina kompisar när man blev lite föör trött. Men jag somnade aldrig! ;) Satt och gjorde ljud, och garvade sönder åt skräckfilmen eller saker som kanske inte är så roliga egentligen, som när vi kom på att "monster flickan" lät som Karlsson på taket när han skrattar.

Att snaska på hade jag bla Dumle Pepparkaka! Supergott om man gillar pepparkakor & dumle! :D
Yuuum

Skyldig till utlösning av larm

var jag igår minsann! Satt kvar i bilen medans mamma var iväg och köpte en grej. Flyttade på mig lite grann, och då börjar bilen tjuta & tuta , pipa och blinka.. Yes.. kul sen kan jag inte heller stänga av det så får sitta där och se dum ut på parkeringen tills mamma kommer tillbaka.. Det var inte första gången heller


Memories

Den här låten minns jag att jag tyckte var mysig som liten,, även denna är rätt bra http://www.youtube.com/watch?v=U2apEZaK9sM

Idag har jag haft mitt geografi prov, kunde skriva nåt på frågorna, nu är det bara att vänta & se om det blir rätt eller fel. Efter skolan plockade mamma upp mig för en shopping tur på IKEA, lite otur, allt jag ville ha var slut eller fanns inte.. Hmpf! Men vi hade en trevlig fika och en växt & ett doftljus fick följa med hem!

Sen blev det lite Thaiboxning lika kul som vanligt(lite öm dock), ska försöka gå varje måndag & torsdag :)
Nu denna kväll ska jag avsluta två uppsatser och plugga lite inför mini läx provet i matte imorgon, ha det bra <3

RSS 2.0