Sitter o väntar på att få gå på planet mot...

2011-10-29_05_44 (MMS)

Sitter o väntar på att få gå på planet mot Berlin där vi sedan byter till Miami ;D i Miami tar vi hyrbilen till Fort Lauderdale. Tagga!! :D lång flygresa o jag har sovit ca 3 timmar. Ha ett fint höstlov lär nog komma några updates,17dagar


On my way

Sitter nu på tåget mot Stockholm , första stopp. Ska hem till pappa och imorgon far vi iväg till Arlanda hoppar på ett plan mot varmare omgivningar :)

Kan inte fatta att vi åker redan imorgon! Är borta 28/10-16/11 . Kommer sakna vissa väldigt mycket, men detta kommer bli great :D <3

Idol audition

Halloj, sitter o väntar på min pojkvän, vi ska bara mysa o kolla på sopranos etc. :)

Idag har jag haft en riktigt skön dag, åtta imorse mötte jag upp de andra sångmedlemmarna så möblerade vi om lite i ett rum så att vi alla fem satt bakom ett bord framför en stor öppen yta. Dags för sånguttagningar, o en kul grej med detta är att som sökandes ska man ta med sig något som muta, tex lite kakor, förfriskningar , nåt kreatvit, vad man tycker kan passa :)
 kanske inte ser så proffsigt ut m våra mutor framför oss men great var det iaf ;D <3
Hela förmiddagen ska vi o lyssnade o mumsade mutor, för att sedan ta ett beslut om vilka som skulle gå vidare. En lektion efter det och sen hem i princip :)

Hopkurad & gungar fram & tillbaka som en invalid

det är jag snart... Herregud, är så himla mycket som ska göras, denna vecka innan lovet börjar, mår bajs , två dagar kvar!!! Sen kan jag slappna av lite mer, men inte helt o hållet.. Ikväll ska jag avsluta min Fysik labb rapport o skicka in den innan 0:00, skriva lite på min geografi, börjar packa lite inför resan, städa lite smått, ser hemskt ut här, göra lite på en annan fysik läxa. O sen en ordentlig läxa som ska vara klar fredag morgon.. Men men, som sagt, två dagar kvar sen sticker jag.
så här känner jag mig..
sådan herre sådan hund?.. buhu kommer inte se honom på ca 3 veckor :/

Igår hade jag utv-samtal gick riktigt bra, inget att klaga på alls tydligen! Jätte kul att höra :)
Var även häromdagen och pratade om min skola & linje, på högstadiet där jag gick. Lite trist m tanke på att ingen var direkt intresserad,, men men , alla vill inte plugga..

Just ja, imorgon så ska jag sitta på sånguttagningar till skolans sång grupp hela förmiddagen, det ska bli kul! :)
innan gymnasiekvällen
Idag har jag pluggat o sen varit hos min kompis Laura, vi bakade smores cupcakes.
gott gott
Aja go physics nu..... :(((((((((((((((   (jätte många ledsna dubbel hakor)

Måste bara

dela denna video med er

Nu ska jag göra lite färdigt o sen hoppa i säng , godnatt <3

Canada-USA bildbomb 1

första frukosten i Toronto
älskar att vattnet var så klart att man kunde se fåglarnas fötter

CN Tower, har varit världens högsta torn.

Hit var man ju tvungen att gå ;)
Toronto Zoo, inget att rekommendera, såg i princip inte djuren + att dom bodde trångt

Avslutar med denna söta ekorre. Detta var allt jag hann med idag, vilket var i princip inget men det kommer mer! :)


Fönstertittare

Hör en smäll samtidigt som det blinkar till, ÖSK match, förlust antar att det var någon liten surpelle som hade en smällare. Tittar åt andra hållet, då står 2 stora polis bilar o blinkar för fullt & minst fyra poliser. Kunde dock inte se så mycket då jag hade en hög mur+ en gran i vägen. En kille blev förd in i bilen. Men men så tittar jag upp lite och ser hur det står någon o glor i varenda fönster "hahaha vilka töntar" tänker jag. Sen kommer jag på att jag själv står likadant o glor ut. När bilarna åker är det tomt igen i varenda fönster.


fönstergluttaren

Det var dessa kakor jag bakade till min teateruttagning :)

Nej nu ska jag plugga matte en liten stund , har huvudvärk. Men när jag är klar ska jag belöna mig själv m lite te & kanske some fruktsallad


yumyum

Blev lite äppelpaj, riktigt god! :)
http://www.matklubben.se/recept/bittes_aeppelpaj_49489.html

Okej nu ska jag sätta igång m plugget ordentligt sen ut på en springtur, senare ikväll blir det att titta på matchen mellan Juventus & Genoa 20.45 tv4sport :)
Claudio Marchisio på denna bild mot nån okänd(höhö) genoa spelare ;)

pluttis

godmorgon, väcktes 06.04 av att min hund kräks, yey.. Somnade om tillslut o sov till 10.00. Mamma hade försökt gå på långpromenad m hundarna men då hade Jerry spytt två gånger & bara lagt sig ner.. Hoppas det inte är något allvarligt utan bara en magsjuka..  Han sitter i ett hörn just nu o ser så ynklig ut

Idag ska jag då alltså hålla ett öga på min gris, plugga massor (försöka iaf, buhu) känner för att baka så kanske blir något? och senare ta mig en liten springtur o hoppas på att inte bli skjuten ;) Är ju jaktsäsong nu,,

Cut cut cut go go go

Tjolahopp, idag har jag varit skolan (ovanligt?) Haft audition till skolans teatergrupp, gick väl okej men började skratta när dom garvade åt min parodi.. inte så bra...

Efter det drog jag iväg o klippte mig! :) Känns helt okej, toppade mest o sen lockade hon mitt hår :)
håår..
Ska iväg på MRL+Core nu så blir lite kort denna gång ha en fin kväll! <3
Titta vem som var här o hälsade på igår!!!<3

Just det ska lägga upp bilder på mina fina kakor jag bakade igår! (senare)

Mustasch

föreningen är det som gäller idag ;)

Vi ska ta olika föreningsfoton varav ett av dom är för Mustasch föreningen :)

 

Efter skolan kommer mamma o hälsar på, innan hon ska iväg på föräldramötet, vi ska iväg o äta på Saigon! :)

Okej klockan är mycket o jag ska snabbt springa o borsta tänderna innan jag går. Ha en fin dag! <3 Halva veckan har redan gått! ;)


Let´s kick some

assssss ;) Ska iväg om lite mer än en timma, dags att prova på Thai boxning, är riktigt taggad! :D


Är dock lite trött men det går förhoppningsvis över... annars vet man aldrig vart sparkarna hamnar,, om det ens blir några..

Har också äntligen tagit tummen ur ,, och bokat mig en klipptid. På torsdag 17.15 ;) Börjar bli lite små trassligt, och jag som sparar ut en del nu anser att ska det vara långt ska det vara välskött :)


En dag

Nu är helgen snart över igen, dags för skola imorgon. Har haft en mycket bra helg. Fredagen spenderades först m Karin, letade skor + fika hemma hos henne, sedan hem till mamma där vi hade "kebabfredag" = vi åt kebabrulle ^^
 På lördagen blev det en del motion, först en lång promenad, sen fick jag för mig att jag skulle hämta hem mammas cykel som jag lämnat på ett ställe 3km bort. Så då blev det en spring tur dit och sedan snabbis till ica o cykla hem igen. Lagade lite soppa att ta med hit (in till egna boendet) som kan värma snabbt nån kall hungrig dag. Där på kvällen åkte jag, mamma, Karin och mammas sambo på bio, vi såg En dag (one day) hade låga förväntningar men den var riktigt bra! Se den!!! 4/5 får den! Det var mycket känslor men samtidigt en hel del humor och man kunde känna igen sig i den etc. Se den! Passar nog dom flesta! :) Kanske inte negativa sura killar men ;) dra med dom iaf, dom kanske ändrar sig. Extra plus för den snygge & charmige killen som spelade huvudrollen Jim Sturgess

Idag så har jag inte gjort så mycket har varit med min pojkvän, som jag redan saknar.. :P Nyss kollat på nya Gossip Girl avsnittet med en kopp varm mjölk+ingefära & kanel(jättegott!) samtidigt som jag gjorde lite matte vilket jag ska fortsätta med nu.
Casper som doppat huvudet i lite målarfärg..


Morgon power

nap. Hallo , idag börjar vi lite senare så jag tog mig en sväng till gymmet vid 6imorse och körde ett litet pass, avslutade det med en "power nap" i bastun :) mycket uppskattat. Däremot blev man ju vrålhungrig så nu sitter jag här med min frukost <3
+

Inte blandat dock! ;) Finns nog inte en frukost där jag inte har en kopp grönt te framför mig. Och skulle det hända är det antingen för att jag inte har något grönt till hands(högst ovanligt) eller så är något helt galet!
Jätte god gröt som går riktigt snabbt att göra & blir inte heller någon disk!

 

Idag ska jag hem till mamma, så ska vi ha fredagsmys & kebabkväll ;) OHlala.. Slutar tidigt idag, så är lite trist att alla man verkligen ville hitta på nåt med slutar senare :/ Men men

 


Sista säsongen

Tjo, sitter nu och ska alldeles strax köra igång med svenska arbetet det ska vara inne innan 0.00 Imorgon så alltså 23.59 last chance! Gud, vet inte vad det är med mig kan verkligen inte komma igång. Skriver ner bra idéer men sen då?

Eftersom att det inte blev någon träning igår så får det bli idag! Afrodans står på schemat, sedan blir det hem o göra färdigt svenskan om jag inte redan gjort det då. Och som avslutning ska jag belöna mig själv med första avsnittet Desperate housewives säsong 8.

Idag hade vi möte m skolans revy förening sökte till teater, men det var jag inte ensam om har ca 40 att tävla mot ;) och måste fixa en riktigt fin muta!! Skulle vara riktigt kul att vara med men går det inte så är jag fortfarande en sångmedlem och vi kommer att sitta och lyssna på 18 sökandes till vår sång grupp! Ska bli jättekul!
Rudbeck idol ;)

Nej nu ska tummen ur ... och denna svenska ska bli gjord!

Kom fram kom fram var du än är

Var är min studiemotivation?!! Gaah, o träningsmotivation?! Herregud,, im turning into a soffpotatis! Nej imorgon då är det träning & plugg som gäller. Ska även få en gitarrlektion + ett möte m stjärnparaden, dags att söka till cirklar om man så vill, funderar lite på teater :) Får se.

Nej men nu ska jag läsa min Engelska inför imorgon och sedan då ska jag belöna mig själv med det nya avsnittet av 2½ men.
vs
Får vi se vad det är för nåt, är beredd på besvikelse..

Måndag 11/10

Godmorgon (: Har precis ätit frukost o ska nu göra mig klar för att gå till skolan, lång dag idag.. blääää. Dagen kommer bli ungefär som vanligt, skola,plugg & träning.

Har sett rätt mycket filmer på sistone men känns som att jag skulle tråka ut folk om det var det enda jag lade upp :P..

Men det är väl ungefär vad som händer i mitt liv nu under veckorna ^^ Skola, plugg, träning & film. + Lite kompisar.

Men om lite mindre än 3veckor så blir det ändring på det! ;D =><3

9 oktober 2011

Godafton borde egentligen sitta & plugga men koncentrationen = 0. Så,, det får väl vara, har iaf gjort lite.
Hade en jätterolig kväll/natt igår, Tack Maya! :)

Idag har jag bara tagit det lugnt, sovit och sedan haft en mysdag framför två filmer :)

Imorgon börjar plugget igen, blir en pluggig vecka, men men så är det ibland :)
Jag O älsklingsgrisen för ca 1 år sen. Hann bara ses lite denna helg, buhu, sjukt att man blir så kär i dom där små pälsbollarna <3


No strings attached & Love Wedding Marriage

Såg dessa två filmer med Mamma igår. No strings attached var en typisk förutsägbar romantisk komedi, dock hade den sina roliga stunder och även några fina. Men tycker fortfarande att den inte är att rekommendera. 3/5

Love Wedding Marriage är absolut inget att rekommendera, den var tråkig & tjejen i den gjorde mig bara irriterad, jag tappade koncentrationen & började göra annat samtidigt som jag tittade på filmen. 1/5 MEN! Killen var snygg o charmig så det blir en pluspoäng ;)

Lördag 7/10

Ska nu se reprisen av idol, med varm choklad o rostad macka i högsta hugg ;) Senare på förmiddagen ska jag möta min kompis Karin så ska vi ta oss en lång promenad med min lilla gris. Efter det blir det hem & fixa/plugga för att sedan åka in till Örebro igen, ska fira min kompis Maya som fyllde år för ett litet tag sen.

Time to try smg new, inte så dumt måste ja...

2011-10-07_21_38 (MMS)

Time to try smg new, inte så dumt måste jag säga ;) blev dock bara två chips eftersom min mamma bjudit på så god mat!


Au natural

Godmorgon, idag kör jag på no make up :)
 då slipper man tvätta bort det ikväll ;P Skitsamma om jag skrämmer några barn, det finns så mycket psykologer i dagen samhälle :)

Idag är det ca 3 lektioner tror jag,, långa dock. Varav ett ämne består av prov (2st). Senare blir det rep m skolans sång grupp, hoppas jag iallafall är rädd för att jag ska komma dit o det är inställt. Nu måste jag kila, o det regnar!!! ;(

Blev fruktsallad , en liten skål m mjölk & chokladflingor till frukost, och det viktigaste! Mitt gröna te <3
Kom på mig själv m att äta upp frukten innan den blivit sallad men lyckades stoppa mig o det blev en till slut! :D

Puss på er ;D hajs

Världens bästa

Mamma! Fick sms i skolan "har varit o lämnat en liten kalas-påse på vanliga stället". Så när jag kommer är det chokladflingor (det har hon nog aldrig köpt till mig förr ;P ) choklad(marabou ofc), bröd & ananas & cappuccino, och igår på kanelbullens dag kom hon ju förbi med en massa bullar!

Så till en bra film med mycket bra sällskap, blev det gó fika ;) Det tackar jag för :D Bra tagg, för nu börjar plugget adios.

Just ja, har ni sett vilken bra årgång det är på filmen? Har du inte sett den, se den! Blev nästan lite tårögd av det fina slutet

Sleeptalker-Snaaark

Hej trött tjej här... Låg i sängen & läste geografi slutade med att jag nickade till, då var det dags att stega ner i köket o fixa lite kaffe. Idag blir en sån där rolig plugg dag, känner mig rätt seg så kommer nog ta lite längre tid än vad det skulle ha gjort annars.
Ska gå o lägga mig lite tidigare ikväll, så får jag väl drömma vidare om detta då ;) Inte ens en månad kvar till att det bär av mot värmen igen! <3 Längtaa

Imorgon så är det kanelbullens dag & då har världens snällaste mamma stått & bakat idag så att hon kan ta med sig några till mig imorgon när hon ska in till stan! Världens bästa <3

Just ja! Jag är ju då en sådan person som pratar i sömnen, vill man så går det tyvärr att konversera med mig när jag gör det. I fredags när alla tjejer sov över, så var det dags att prata igen, ofc.
Jag o min vän Laura <3 hade tjafsat en aning, så då har jag tydligen legat o sagt
 "Förlåt Laura. Laura förlåt"

JAAAAA!!! FORZAA

Grattis Barcelona 1-0
Adriano stod för målet i Barca vs Gijon
Och Juventus vs Milan 2-0!!!!
Och Marchisio för båda i matchen mot Milan, snygg är han också ;) plus poäng för det

Ne nu ska jag sova pusseli puss ^^

Söndag

Så dom senaste dagarna,

Fredag: Litet mini test i Matte, gick nog rätt bra :) efter skolan var det taco kväll m tjejerna at my place & efter det drog vi iväg o träffade skolans revy förening, riktigt kul.

Lördag: Då var jag med min vän Arman, kollade film & snackade, mycket trevligt. Var rätt slut den dagen så sov rätt mycket o segade bara m film etc.

Söndag: Var med Arman på hans barnklass, där han lär ut sin religion, var inte så dumt & barn är alltid kul ^^
Nu ska jag plugga har inte gjort det på hela helgen måste plugga sönder kommande veckan känner jag. Blir nog att spendera några timmar i biblioteket efter skoltid. Och ikväll spelar Juventus mot Milan, go Juve o hoppas att Zlatan snubblar på sin näsa :)

Hej på er :) <3


RSS 2.0