Off to party

Har nyss haft mys med familjen på en jätte trevlig pizza. Men nu ska jag göra mig klar och kila iväg för en kväll med grabbarna haha (Love & Johan) :)

Tradition i kollektivet

Godafton !
 
Har precis avslutat det jag tänkt med ekonomi läxan samt förberett väskan för morgondagens skoldag. Nu sitter jag och små läser lite fysik, radioaktivitet är det som gäller för tillfället.
Snart är klockan 21:00 och då är det dags för Svenska Hollywood Fruar. Förra året följde jag och min dåvarande Kollektiv/hus kamrat (vad ska man kalla det?) Top Model Sverige, varje tisdag (?) satt vi bänkade och kommenterade vad som visades i rutan samt bara umgicks! Nu har dock denna dam flyttat men vi har bestämt oss för att fortsätta tradtitionen med Hollywood fruar så varje tisdag kommer hon hit. Må traditionen aldrig falla!
 
Min absoluta favorit är ju Maria och min nya, Mindy helt underbar ju! Vill att hon ska få bli en av fruarna eller få ett eget program haha! <3

Förkyld

igen, usch blir så trött av detta. Nu är jag hemma, har hål timme så ska plugga lite i lugn & ro i min säng, får det nog bli. Vill så gärna komma igång med träningen men det får vänta tills dessa bakterier är bortförda.
Min nya ring (: 10 kr, that's a price i like

70 år på en helg

Hej, var som sagt i Uppland och firade mormors 70års dag. Vilken tur vi hade med vädret, soligt och skönt men lite kallt mot kvällen.
 
Däremot så blev jag ännu mer förkyld då jag hade kanske lite dåliga kläder där mot kvällen (kort klänning + filt omvirad runt mig)
 
På fredagen kom jag inte till Sthlm förrän 21:00, då var mamma så snäll o hämtade! Sen när vi kommer till lägenheten så har hon fixat med räkmackor! Köpt Ben & Jerry, Marabou och goda chips samt min favorit cider! Så himla fint av henne ,blev jätteglad !
 
Kalaset
 
Min söndag var väldigt stillsam då min förkylning tog all energi = sov åt, åkte tillbaka till Örebro, sov.

Long day

blir det idag!

Börjar nu om 25min o sitter fortfarande ofixad i pyjamas, hehe, det hör till det vanliga för min del.
Slutar 17:25 idag men har dock en sjukt lång hål timme 12:50-15:30. Under den tiden så ska jag cykla iväg och hämta ut mitt körkort på posten och sedan hem & packa lite.

Ikväll tar jag tåget till Sthlm, tacksam för att mamma hämtar så man slipper hålla på med pendeln 21:00. Jag åker upp för att fira min mormors 70års dag!

Here we go again

Nu är IB igång igen.. fast det tog ju aldrig slut förvisso...
Kvällens planer:
Ma läxa
Fysik läxa
Läsa en massa dikter till svenskan
Förbereda inför TOK imorgon
Packa väska till Sthlm
Nåt mer som jag glömt

Igår efter skolan cruisade Meg & jag runt lite. Hängde käka lite och drog sedan på bio, sjukt kul. Vi såg Magic Mike, Channing Tatum är ju vår favorit! Den var bra efteråt körde jag hem Meg och åkte sedan hem till mamma och stannade där över natten

Nu måste jag plugga vidare om jag ska få någon sömn inatt och ha tid för middag ;)

Lite blandat

om de senaste dagarna.

I söndags visade jag och två andra tjejer här i kollektivet runt en kille som det nu är bestämt ska flytta in. Kul att man fick vara med och hjälpa till annars brukar vår hyresvärd sköta detta.

Happy Athols

Idag började skolan, sjukt hemskt schema skulle inte ha klagat förut! Börjar 8:00 och slutar runt 17/18 VARJE dag
Gud kom och hjälp mig...

KÖRKORT

så sjukligt glad, kan inte tro att det är sant! Att JAG Linda, har körkort helt otroligt. Kalles bilskola i Örebro har verkligen varit till stor hjälp, hade aldrig gått utan dem och för att inte tala om sponsringen från Farmor & Farfar. Gudars skymning. Första åkturen själv blev till ICA för lite bröd med en massa omvägar hem och hög musik så underbart!




Wooooooohooooo imorgon tar jag och plockar upp med för färd mot skolan


Bara jag som

tycker det är roligt att åka och handla mat?
Dock endast när jag åker själv och handlar till mitt egna hushåll haha. Det enda som inte är kul är ju att dra kortet i kassan ;)

I tidigare inlägget så hade jag bruna kontakt linser :)

Linda bomb öhöh
Har börjat följa serien Hart of Dixie, riktigt skön att slötitta på måste jag säga!

Nu mot affären! Tjohej stor dag för mig så måste hålla humöret uppe!

Any difference?



Ser något annorlunda ut ? Jämfört med i vanliga fall? :)

Sista fredagen innan skolstarten

då mitt liv som pluggis 200% börjar.

Hade en sjukt rolig kväll igår, riktigt roligt att träffa lite klasskamrater och har nog aldrig dansat så här mycket inte i Sverige iallafall.

Meg, Stina & jag

dance dance, shake shake

Nu ska jag snart övningsköra in till stan o köra runt där för att sedan äta middag på nåt trevligt ställe med mamma & hennes sambo

Trött

Helluuu

Ligger just nu helt död i soffan hemma hos mamma med värk överallt. You know its been a good night w all bruises, scratches and ache after dancing.

Så sjukt kul kväll igår , lägger upp lite bilder sedan. Men nu är jag jättetrött och ska snart somna in efter en kort promenad med vovven

Twisted



Some people really get under your skin and harms what's in there.. It really twists things around..

Min dag


Har spenderat dagen i solen och läst ut denna bok, trejde och sista kvar nu. Hade god smoothie och en skål med nektarin+ vattenmelon att mumsa på. Hundarna fick springa lösa under tiden och nosa runt

Jerry fann mig dock rätt tråkig..

Fin kvällspromenad efter springturen med undantag för de hungriga myggen

Äntligen, FÄRDIG

Har avslutat ekonomi uppgiften i tid och skickat in den, så nu kan jag slappna av och i min takt fokusera på de andra skoluppgifterna som ska göras innan skolstarten.


Nu ska jag läsa klart ett kapitel jag påbörjat i min fin fina bok fifty shades of dark. Sen blir det long promenad med Jerry

vilo dagen?

Halloo, hade en trevlig dag med Johannes, vi fikade på Java och slogs med getingarna. Gick runt lite för att avsluta med lite OS hemma hos mig innan det var dags för honom att åka tillbaka till Eskilstuna.

Jerry fick följa med och lämna av honom vid stationen, sen gick vi hem och jag lämnade honom för att köpa lite mat. Blev take away från Saigon, kan ju få fuska lite nån gång ;)

Efter det blev det ju dags för ekonomin, buhuu detta suger sitter och förbannar IB. Just nu ligger jag på 243 ord och det ska vara max 750 = någonstans där omkring alltså inte mer och inte för lite.

Pimplar kaffe för att hålla energin uppe..

12 Augusti

Hej! Har nyss vart på en promenad med vovven, vi hade en lång skön sovmorgon.

Sen sist har jag fortsatt med ekonomin, bläää,, är inte klar än på ett tag.. Har övningskört lite and worried about my Meggie pie ;) glad you're having a good time love!

Igår bakade jag Tekakor från Frövi, övningskörde, dampade och pluggade. Sen gick humöret överstyr och f*ckade upp mitt huvud så bästa alternativet var att gå och lägga sig läsa & sova.

Cruisin around
Idag ska jag träffa en vän som jag träffade under min "krog debut" har inte setts sen dess, blir nog kul :)

Attans

fy och fn. Igår insåg jag att jag har en inlämningsuppgift att göra i ekonomi till 15:00 på söndag. Tack IB för att man får ha sommarlov... Plus att idag fick jag veta att man i princip ska vara klar med den i geografin också men lagom till skolstarten och sen har jag fysik prov någon vecka efter att vi är tillbaka. YES ...
Ett år kvar, ett år kvar...(tänk positivt)

Nice day


Kram från Helikon, inte finaste bilden på mig men skit samma!

Blev en ok ridtur, rätt mycket broms och sen kändes han lite halt i traven så blev skritt efter det.

Efter ridturen hade jag en trevlig stund hemma hos Meg med henne & hennes lillasyster, pratade massor, spelade UNO och gungade :)

Just ja! Vi "vallade" lite får! Det var tre stycken på vägen när vi kom så red lite närmare in bakom dem så blev de lite rädda och sprang tillbaka in i sin hage. Tur att man har en så fin häst man får låna.

Nu ska jag sova, ska upp hyffsat tidigt o köra till stan för att hämta grejor samt övningsköra.

I did it!

Godmorgon!
Om en stund ska jag iväg till Helikon för en liten skritt och efter det en snabb dusch innan det bär av till Meg!

Igår skrev jag mitt teoriprov, det gick som smort ett steg närmare körkortet! Hade bästa resultat på hela dagen. Så sjukt glad, satt där och var så nervös oatt när jag såg resultatet fick jag hålla tillbaka glädjetårarna så att ingen skulle tro att jag failat, haha
Tårarna kom dock när mamma och jag satt och firade med fika på Wayne's Coffee


Blev även en glad springtur igår, hann precis in innan det vräkte ned!

Kämpar vidareeee

Idag när jag vaknade var det en gladare och mer avslappnad Linda. Frukost i lugn & ro och begav mig sedan till körskolan där jag pluggade teori på deras datorer. Det gick jättebra, klarade mina prov.  Träffade även en klasskamrat lite kul att snacka lite o inte bara plugga.

Nu har jag just ätit goda mackor från mitt favoritbageri här i stan, visste inte vilka frallor jag var sugen på så blev en av varje ;) Ska nu tillbaka till körskolan för körlektion och sedan jobba 18-22 ikväll :)
Och grönt te förstås!
Blev nog lite gladare redan igår när man fick lite fina ord från en fin person (:

nu måste jag kila!

'So stressed

Jag får stressmjäll!

Jätte stressigt lunch pass på jobbet, min 3tim rast blev 2 tim o då ska jag äta, plugga på körskolan samt rasta hundarna. Nu öser det ned som aldrig förr här = varken jag eller hundarna vill ut.

Jag har kör teori prov denna vecka som jag måste kötta till, dör om jag inte klarar det.

För att inte tala om allt jag har att göra innan skolan börjar

Visitors


Doggies!

Ska vara hundvakt nu fram till måndag kväll (:

Jobb imorgon & måndag

Lyckades bränna mig 2 gånger inom 10sek idag, go girl!...

4 Augusti 2012

Hej hej, om en stund ska jag iväg & jobba, de ringde igårkväll o frågade om jag kunde hoppa in idag.
Fastnade på gymmet i över 2 timmar igår, skönt. Blev styrketräning och sedan jogg, spring o powerwalk på rullbandet framför damfotbollen i OS Sverige-Frankrike
Lunch efter träning=wokat, tomat omelett+grönt te

Senare kom mamma och vi tog en sväng till IKEA, där det även blev lite mat. Jag behövde köpa glasburkar, tycker det är finare och enklare i skafferiet :)

Efter det körde vi hem och hade fredags mys m hemgjord dip o chips, på tv var det Systrar i Jeans 2.
Fick hem dessa igår! HEHE tycker den första var bra så nu fortsätter läsningen!

Ah börjar om mindre än 15min hejdå!

Excercisio

Gooodmorgon

Sitter nu med min frukost framför top model och piggnar till innan jag ska ta mig en sväng till le gym.

Fukost= Latte (pulver variant, hehe :P ) och sedan välling
Vilket är totalt underskattat och folk säger att det är endast för småbarn. Men NEJ, riktigt gott, nyttigt och mättande. Jag har i lite kanel också så blir det yum yum.

Ne nu ska jag avsluta min frukost kram

How to spend the night

Gó kväll.

Slutade 22:30, så när andra går o lägger sig ställde jag mig och lagade mat. Blev lite wokade grönsaker med en bit gott surdegsbröd.

Sen har jag gått och blivit lite smått beroende av serien Real Housewives of Beverly Hills, haha. Så efter dusch kröp jag i min pyjamas satte mig o kikade på det med gott pepparmynts te och chokladflingor m mjölk (så underskattat)

Yuuuuuuuuuuuuuuuuuuum <3

Nu ska jag läsa lite kör teori innan jag släcker lampan, godnatt fina ni <3

SURPRISE

Hej!

I måndags tog mamma o jag bilen till Västerås för lite övningskörning, för det blir eventuellt där jag kör upp. Så måste öva lite i den staden, riktigt svår stad, folk som springer mitt i gatan, cyklar rakt ut och en massa enkelriktade gator o återvändsgränder. Eftersom att Upplands-Väsby ligger närmare än att åka hem så körde vi dit till bror min. Jag sprang över till pappa och överraskade med en knackning på köksfönstret. Det var kul att få träffa pappa sådär, speciellt eftersom att han endast väntade på mitt samtal.

Dagen därpå åkte vi ut till Mormor i vallentuna och körde upp på uppfarten tutandes, min moster var också där med sin son och pojkvän. Moster och jag hade namnsdag så blev lite namnsdags firande, super kul!

Nu ska jag iväg o jobba hejsvejs!

RSS 2.0