Akt II

Hallooo, Grattis i efterskott till alla vid namn Maria! Själv heter jag ju Linda, Maria, Helena. Idag är jag uppe lite tidigare än vad jag egentligen hade behövt. Men ska till skolan och "Ta hand" om en nia som är intresserad utav vår skola och linje, Så ska visa honom runt och berätta om linjen samt svara på frågor :)

Känner att jag måste tipsa om denna låt, en jättefin låt som en vän och hans band har skrivit, vet inte om detta fungerar (har aldrig lagt upp en låt från Spotify)

Akt II – Ögontjänare



Singeling

Goddag, frukost som vanligt och Rachel Ray på tvn ;P

Fil, havregryn, flingor, banan & jordgubbar= gott ;)

Idag efter skolan så har jag sånglektion, yey! Två veckor sen sist.

Sen blir det hem och verkligen sätta fart med Geografin, prov på torsdag... blöö

Back in business

Godkväll kära människor. Har precis ätit mat och kollar på nya avsnitt av 2 ½ men.

Ett riktigt hårdpass på Thaiboxningen idag, 90minuter full rulle, körde med en som tränat innan så han vilade mer medans jag fick kämpa på, det är nice det! ;)

JAA Walden rakade och klippte sig nyss!! SNYYYYYGG!! SÖÖÖÖÖT


Te

Satt här och glodde framför datan igår i myskläder, så snackar jag lite m Laura som sedan bjuder över mig på te & mackor, NICE
En massa gott så som, avokado, mozarella, philadelphia ost, grönsaker etc

Skola idag, gud vad lovet gick fort, men men fick iaf ha lov! Senare hoppas jag på att det finns plats på Thaiboxningspasset ikväll. Nu ska jag bli klar och kila , tjohej

What tha?!?

Kollade reprisen på tv3play av top model sverige, vad är det här?! Hur kunde Jamilla åka ut? Det är inte klokt hon var så himla duktig och sen kom en lite sämre bild och adjöss?

 Istället för Klara som inte alls verkar bry sig och inte alls visar samma intensitet under fotograferingarna, fy. Så besviken Jamilla var ju min klara favorit.

 Men hon kommer säkert komma långt utanför detta program!


ne nu ska jag sova, skola imorgon.... Nattis


Söndag

Godermorgon

Har just ätit en mysig frukost med mormor och hennes sambo. Idag ska jag åka hemåt, mot Örebro. Igår var jag och shoppade lite med mormor, köpte bland annat denna tröja
från Lindex, tyvärr har jag redan lyckats sätta en fläck på den..

Ne nu ska jag ner o dricka lite kaffe och sedan förhoppningsvis hinna med en solig promenad innan jag åker. KRam!

Back in Svealand

Tjohej, har kommit hem för en stund sen. 05:00 ringde klockan denna morgon, så att jag skulle hinna med flygbussen som skulle ta mig till Sturup i god tid.

Tycker det är lite tokigt att man inte kollar ID när man flyger inrikes? Enda gången jag behövde visa det var när jag köpte min frukost o använde mitt mecenat kort. Nåja en sak mindre att behöva plocka fram o stoppa tillbaka

En stor GOD latte och en skinksmörgås, 53.60 :- bra pris tycker jag! och gott!
Igår hämtade vi min kusin på dagis vid tre o sedan tog vi bussen till ett glass ställe vid havet, riktigt gott. Sen promenerade vi o busade lite i blåsten

Fia med knuff, ungen slog ju bara 6or! Skulle dragit iväg med honom till ett Casino

Lost in south

Hej! Har varit dålig uppdatering här. Men är ju nere i Skåne, just nu Malmö och har inte haft tillgång till internet sedan jag kom hit och har inte heller haft nån lust att sitta vid datorn nu när jag är bland mina kära som jag ser så sällan.

I måndags åkte jag till Lund till min fina vän Karin, som bjöd på god Krabba till middag när jag kom. Dagen därpå följde jag med henne till Universitetet och satt med på föreläsning och lite när hon fixade ett grupparbete. För att sedan strosa runt lite på Lunds gator. Onsdagen så satt vi och hade en sen brunch och bara pratade flera timmar, fint. Sedan på kvällen satte jag mig på bussen till Malmö och min moster.

Moster och jag åt god middag och pratade länge sedan gick vi och lyssnade på ett litet "band"/trio i folkets park, intressant musik må jag säga :) men inte dåligt!

Idag har det varit en underbart fin dag här i Malmö, soligt och varmt, lite vårkänsla. Vi åt lunch på Falafel no1 vid möllevångstorget, där har dom bäst falafel enligt mig! Sedan har vi bara promenerat i flera timmar bland annat ner till havet där vi tog en kaffe på kallbadet.
Rekommenderas! Billigt,gott o trevlig personal

Nu ska jag umgås med min moster och plugga lite, ikväll ska vi iväg till något ställe som ska vara trevligt (Jetz heter det)

Cut cut

Kom för en stund sen hem från frisören, känns så skönt och fräscht med nyklippt hår! Blev inte så stor förändring eftersom jag vill spara ut lite mer.
Halsband & tattoo från style by tyra, fick tatueringar från Emilia i försenad Julklapp (:
Igår tog jag en sväng förbi pappa, hans fru har fyllt år så bakade lite brownies till henne och sen fyller Emilia om ett par dagar så hon fick boken "14 år till salu", den är bra :)

Nu ska jag dricka lite te med mamma sen promenad med voffarna för att sedan bli avsläppt på Arlanda

On the road

Tjohej, just avslutat frukosten. Sitter och tittar på Gilmore Girls just nu, senare ska vi åka mot Upplands Väsby men måste låta lill skiten springa lite på rullbandet först (pga hans knäskada)

Vad tyckte ni om Melodifestivalen igår? Jag tycker inte att det fanns något speciellt bra. Kan verkligen inte förstå hur Ranelid kunde gå vidare ännu mindre med tanke på hur folk spammar sönder Facebook och andra platser med sitt missnöje.. Nåja

Juventus vann igår 3-1 Catania :) Några riktigt fina mål
från google. Så himla fint!

full rulle

tjohej! Har just sprungit runt på stan och sökt sommarjobb, 21 CVn har jag lämnat ut, så nu är det bara att skriva ut fler och leta vidare! Just nu håller jag på och packar väskan, åker ju till Lund+Malmö på måndag :) och imorgon till Upplands väsby.

Får se om jag hinner iväg och träna innan jag åker hem till mamma igen. Ikväll är det melodifestival och till det ska vi ha cider och havskräftor mums!

Ha en toppen Lördag!!!

Inte illa

kände att jag hade en snäll dag idag, så efter skolan gick jag och köpte mamma några praliner på hennes favorit choklad affär (Kaffe & Pralin). Sen en liten ansiktskräm, vilka priser det finns på det! :O

Ikväll har vi njutit av färska räkor och en riktigt god dryck (se nedan)
Jättegod helt alkoholfri, gott när man vill lyxa till det lite! :) Hade med mig en sådan när jag firade nyår hos Laura

nu är det en kelsjuk katt här så ska klappa lite på honom och sedan dricka mitt te, godnatt <3

frukost tips

Godmorgon!

Tänkte att jag skulle bjuda på ett frukost tips. Jag äter havregrynsgröt nästan varje morgon, men ibland känns det ju som att den aldrig blir klar, så när jag känner mig stressad så har jag i  lite kokosflingor, det kokar ihop snabbare och samtidigt blir det en ny smak på gröten :)

Idag är det en kort dag i skolan ska dit lite tidigare och plugga matte, efter skolan blir det fika m några vänner
bild från NY förra sommaren
Igår gick föreställningen sisådär kan man väl säga... Men men så blir det ibland. Efter skolan blev det lite Thaiboxning.

Nu ska jag frukosta vidare och kika klart på Rachel Ray show

on stage

tjubidu! Nu har lilla jag bråttom håller på o sminkar mig och ska sedan dra iväg till Club700, där Stjärnparaden ska ha föreställning idag 10:00 alla som vill är välkomna :)

trött är man också

nu måste jag skynda vidare hejs!

I´m back

tjaaaaa! Har nyligen kommit ut ur duschen o ska snart föna håret så att jag inte vaknar som ett kråkslott imorgon när man ska vara en stund på scen.

Vanlig dag i skolan. Efter skolan bar det av till mamma som köpt vanilj hjärtan vi hade vårt alla <3dags fika idag eftersom vi inte sågs igår.

Sen ridlektion! Super kul! Fick rida en skit söt ponny vid namn Anton. Jätte roligt att rida denna plutt som hade en massa energi och var väldigt glad och framåt, plus att han inte är lika snäll o gör saker som man inte ens ber honom om som Filip (den jag ridit tidigare). Måste man hålla koll på hästen då rider jag bättre. Så en riktigt lyckad lektion! :D

Inte den lättaste att ta bild på då han äter hö samt är väldigt nyfiken o ska nosa på en och på kameran! Bilden nedan är från vingåkers ryttarförenings hemsida


Nu är det läggdags upp 06:00 imorgon blöö ;)


Valentines Day

Hej fina ni! Idag är det alla hjärtansdag så sprid kärlek ;)

Jag med skolans sånggrupp ska sjunga i skolkafeterian denna dag & sprida kärlek till alla singel eller inte


Detta tänkte jag publicera imorse men tryckte på spara som utkast ist för publicera.. :P

Sången i cafeet var mysig, jag förstörde en låt men resten gick helt okej, har blivit förkyld också så det är inte på min sida. Kikar Top Model sverige nu och har nyss vart o sprungit lite

Nu ska vi titta vidare, 21:25 = Suburgatory. Plus en del läxor innan sängdags

The unit circle

Sitter här med min matematik, som jag missade i fredags OH GOD! Dom har ju hunnit med i princip 1kapitel när jag var borta AAH! MEn men kämpa på nu..

Senare ikväll ska jag iväg och köra lite Thaiboxning,, OH YEAH
Har köpt en massa god frukt idag, YUM YUM. Ne får bli lite bilder måste verkligen komma igång m matten
Hitta recept på ICA.se, super gott hade solroskärnor i brödet istället för pumpafrön, eftersom vi inte hade det hemma. här nedan är receptet
http://www.ica.se/Recept/orientalisk-kikartsgryta-med-majs-och-pumpabrod-714185/

Hallon+blåbärspaj till melodifestivalen, riktigt god, med kokos,mandel & havregryn :)

nu blir det matte yeeeey

haha jag dör!

Hade tänkt skriva om annat men detta är mycket roligare!

The Candy With The Little Hole

The children began to identify the flavors by their color:

   Red.....................Cherry

   Yellow................Lemon

   Green.................Lime

   Orange ...............Orange

Finally the teacher gave them all HONEY lifesavers

None of the children could identify the taste.

The teacher said, "I will give you all a clue. It's what your Mother may sometimes call your Father."

One little girl looked up in horror, spit her lifesaver out and yelled, "Oh my God! They're ass-holes!"

 

The teacher had to leave the room. 


på landet

tjohej, har just avslutat mitt helgliga storkok, denna helg blev det Orientalisk kikärtsgryta med solrosbröd, riktigt gott! Ska inte njuta utav gryta förrän imorgon men tjuvsmakade ju förstås! Nu sitter jag och avslutar mitt hemprov i matematik go go!


det bästa med att åka hem till mamma är att MIN lillplutt finns här <3 vi kröp runt o busade lite i snön idag under skogspromenaden. Alltid osminkad när jag är här och lite småsmutsigt hår nu också det är ju fint... ;)

Sen blir det ju förstås melodifestivalen och till det tänkte vi göra en blåbär&hallon paj!



sleeeeeepy

Halloooo, idag är jag 100% seg, var tvungen att gå hem från thaibox passet igår pga magont,illamående o huvudvärk. Skrev min uppsats och sen hoppade i säng och somnade innan nio. sen sov jag till runt tio och var fortfarande trött.

Så nu sitter jag här med varm mjölk+ingefära+honung+lite kanel i ett mörkt rum med myskläder på. Om ett tag kommer lilla mamma och kör förbi mig till skolan innan vi åker hem till henne. Yes jag är så trött att jag inte pallar gå 7min till skolan.. fuuuu..

Är inte riktigt förvånad frös så mkt i skolan att jag skakade lite lätt. Men hade ett riktigt kul sångmöte igår! Vi planerade inför Alla <3dag då vi ska sjunga i skolcafeterian och sedan inför en liten eventuell tripp första helgen i Mars ;)


Stucken

Tju, just sett klart matchen Milan-Juventus 1-2 HE HE,

SKola idag där blev det också att ta vaccinet mot livmoderhalscancer, AAH! Gjorde ont *stackars lilla linda* men men känner mig som vanligt så får förhoppningsvis inga biverkningar. Spanska prov imorgon + sångmöte, det senare är ju klart roligare.

Ridlektion också, tyvärr var min ordinarie lärare sjuk men men, gick hyfsat ändå tycker jag! Känns hela tiden som att det är fredag imorgon, besviken x1000 (för att jag kommer på att det inte är så flera ggr om)

Fick även träffa denna lilla plutt idag <3

Ne forza español nu då, har inte pluggat nåt än heheh inte mkt iaf..

Twitter

Yes, nu har jag minsann skaffat mig ett twitter konto, har funderat på det ett tag men tog steget nu när en kompis visade lite mer om det under sin svenska presentation denna dag

Lite tips o sånt får du gärna dela med dig utav! :D

där heter jag : Linda_Bex



Good noight :)


A dream

Halloo, idag har jag haft svenska presentation o den gick mycket bra och sen så har jag haft sånglektion! super kul som vanligt :D sjöng denna idag
 Denna kvinna var även med i min svenska presentation :)

Middag ikväll blev: Linssoppa m äggmacka (mamma hade vart på vårt favorit bageri o köpt lite bröd åt mig!)

Ikväll: Skriva en Ekonomi "uppsats fråga" och börja på Geografi uppsatsen

Tjudiluuu

I´ll hit ya

Tjohej! Här har vi en glad tjej! :D Har nyss kommit hem från ett grymt Thaiboxningspass! Fick köra en del med instruktören pga ojämna par, snacka om att han körde skiten ur mig! I slutet blev det sparring, så fick slå på en, lyckades få in ett slag i ansiktet HE HE fick sen veta att han jag körde med är boxare så då blev jag ännu stoltare MOHA HA :D

Nu sitter jag o äter mumsig tonfisksallad, YUM

Tidigare idag gick jag o Laura för att handla lite mat, slutade med dessa:
Det var ju en bra start på min nyttiga vecka.. MEN goda var dom!

Apropå nåt annat så är jag väldigt nöjd med färgen på mina naglar just nu ;D
Titta mer på färgen o mindre på ojämnheterna ;)

Nu ska jag skriva en ekonomi artikel o sen sova(?)

Tudles!

Söt vovve man har


Min lilla plutt som pratade i sömnen igårkväll <3

Vilodagen

brukar man ju kalla denna dag.

Dagen började med längre promenad m hundarna, sen åkte jag till Örebro, drog direkt till Gym och sprang på rullbandet ett tag. Hem för att se matchen Juventus- Siena, men nej klart dom satte Inter på den tv kanalen ca 30 min innan jag hittade så att man kunde se på internet, sämsta kvaliteten men men,,

resten av dagen ska jag plugga o ta det lugnt, har nog en förkylning på G yey,,

HE HE :
Graaaait

HA en fin söndag <3

Melodifestivalen del 1

Loreen blev ju såklart min favorit, en så underbar röst!

Dead by April var ju nice också! Men kanske inte riktigt melodifestival låt,


Blev som jag ville! ;D He he

däremot känner jag mig lite fundersam till den drakula liknande mannen med sin orkester..

Lördag 04-02-2012

tjolahopp, seg jag känner mig blö.. :P Ska nog vila en stund här framför brasan, började dagen med en god frukost och sedan långpromenad med hundarna, fn vad kallt det där! Men soligt iaf!
Något som jag tycker är bra o gott, när man är förkyld, på väg att bli eller bara är sugen, Eucalyptus menthol+varm mjölk yum yum

Här är pizzan vi gjorde igår, syns vilken utav dom jag tappade i princip?

Vänstra ena innan ugn, högra efter ugn o en flygtur.. Men goda blev dom! Huvudsaken ;P
Snygg man kände sig, men rätt bra resultat :)
Ne nu blir det en liten siesta ;) och sen plugga sönder min fysikbok!

Tur och otur

denna dag har jag verkligen haft tur och otur rakt igenom. Det första var att jag kommer till skolan och kommer ihåg att jag glömt matte läxan hemma, YES! Så var bara att skriva ut en ny och börja om. Sen så skulle jag jobba med grupparbetet slutar med att de övriga i gruppen är spårlöst försvunna. Biblioteket stänger 12:00 = jag kan inte sitta där och avsluta min engelska uppsats. Går med några vänner för att käka och upptäcker att jag har matkortet hemma, (SCORE!) MEN som tur var stod det två tallrikar utanför "tallriksutdelaren", en till mig och en till Märta som också glömt sitt kort.

Efter lunchen så bestämmer jag mig för att åka hem till mamma efter att jag köpt något kul till kvällen, drar med mig Stina till Kicks där jag köper ansiktsmasker till min & mammas "mys/tjejkväll" och så får ett läppstift följa med hem, blev jätte nöjd :D
Chilli hette färgen

Blev jättestressad med min engelska uppsats och skickade in den 40min för sent,, har även råkat kasta nästan hela pizzan som mamma o jag gjort själva på golvet, som tur var lyckades jag i princip med räddningen, lite fyllning föll ner på golvet.. men det som var kvar var gott! Nu ska jag njuta av min fredag o ha en supermyskväll

KRAM


Tidigt

Halloj, sitter här och äter min frukost just nu. Började dagen med att gå och sola lite, skööönt. Skolan börjar inte förrän 9:25 men jag var uppe 6:00, så att jag ska hinna sola och avsluta en läxa innan vi börjar.
en trevlig låt som satte sig på min hjärna via reklam..

Ikväll blir det myskväll med mamma, nu när inte hennes sambo är hemma ska vi ha en riktig tjejkväll ;)

Ha en fin fredag! Jag har bara en lektion idag :D Men ska jobba lite m grupparbete o uppsats.

Misshandlad

av mig själv, nya hopprep på Thaiboxningen och varje gång man råkade stoppa repet snärtade det till på armarna så ser ut som någon har piskat eller klöst dom. Nåja,, rätt okej träning förutom att man har haft en lite sämre partner än vanligt(ville nästan slå på henne ist för på skydden),,, men men :P

Fick lite smått kvällssug, så jag rostade lite solroskärnor och ett glas Soya choklad till det(riktigt gott!)
från google

en "pigg & glad" tjej på väg till skolan denna morgon... ;P

Ska strax hoppa i säng ska upp vid sex imorgon

Torsdag

Godmorgon, just nu känner jag mig faktiskt rätt pigg! :D Ute är det -10, kanske inte lika kul?
Bild från förra helgen
Har bara en lektion idag, Fysik och sedan en jobba på egen hand lektion. Var tvungen att ställa in mina sista två pga tandläkar besök, usch tror att jag kommer ha nåt hål :/

Senare ikväll blir det Thaiboxning, måste plugga en del denna dag också, blääää

Ingen skål

när jag kommer ner i köket så finns inga skålar kvar! Grr, och man kan ju inte äta flingor m mjölk ur en djup tallrik, nej nej, så jag bestämde mig för att ta en burk som lösning. Skål hade ju helt klart varit trevligare, men vad gör man i kristider som detta? ;)

Blev ingen fotboll igår, matchen blev inställd pga snöoväder. Missade Top Model eftersom jag trodde det började 21:00 men såg iallafall Suburgatory

Idag blir det skola, hjälpa 9:or med läxor på en annan skola och sedan ridlektion på kvällen.

Tjingeling ;)

RSS 2.0