sunday mys


hello, lying in my bed with a cup of tea watching knight and day. lighted some candles making it cosier and warmer. After the film there will be some essay writing, yey

Lill lördag

Vår klasskamrat Love flyttar till Nya Zeeland imorgon så blev som ett litet avsked, innan han åker. Blev förfest hos mig och sedan drog vi till Ritz, där det var lite väl mycket folk, gick inte att dansa för att det var så trångt

Alltså inte vackraste bilden hahah
 
Sjukt  trött sov bara ca2h igår så nu måste jag verkligen sova!!!

Uppehåll

Inte för att ni är många som läser. Men jag gillar att skriva här för att sedan kunna gå tillbaka o läsa.
 
Men just nu måste jag få ta tag i mitt liv och försöka få det på rätt spår igen, har varit dåligt i snart ett år och det blir bara sämre så måste få rätt på det innan det går alldeles för långt. Därför kommer jag inte att blogga här på ett tag eller kanske slänga in något inlägg någon gång. Men måste prioritera min hälsa samt skolgång, vi ses när vi ses
 
 
My best friend of them all, always there happily greeting me.. Dog- the humans best friend

Helgen i kort

Åkte hem till mamma i fredags, vi hade myskväll m tacos o sedan fredagsmys ;)


Tidig morgon på lördagen, 10:00 klipptid hos frisören i Örebro. Efter det en snabbis på gymmet sedan hem till mamma igen, för att övningsköra hennes bil (har ju körkort på manuell men automat är nytt för mig hahah) till Marieberg där vi letade efter en liten present till min vän nere i Lund. Men shoppingen var verkligen inte på vår sida, sprang runt överallt tills vi till slut hittade något även om det inte var vad jag önskade..
Före och efter
 


 Före o efter (sjukt trött på före och annorlunda samt lockat hår på andra)
 
Där på kvällen jagade jag våra höns som rymt när höken var på besök o tog en höna med sig. var ute i ca30min o jagade hönor, men det är rätt kul o försöker samtidigt få dom tama :P haha plockade nog in ca 20 st.
 
I söndags har  jag latat men även lyft en massa halmbalar m högaffel, det om något är ett gympass oh my! Känner av i armar, rygg och core området, gooodie
bild från google, men det är så här jag kommer se ut ;)

Dagens

Yogi te, hembakt kavring m kokt ägg, tomat,gurka & kiwi

Brukar vanligtvis inte äta smörgås till frukost på vardagar men eftersom jag bestämde mig för att äta nudlar efter 21:00 (?!) igår så var jag inte speciellt hungrig nu på morgonen

3e gången gillt

Den första blev stulen i England och den andra råkade ut för flask läckage i väskan.. Nu måste denna väl få vara med mig ?

5år 11/09-12

För 5 år sedan denna dag hände något som var mycket bättre än händelsen år 2001..
 
Nämligen att min hund Jerry kom till världenVi växer tillsammans bebis <3 Jag har världens bästa hund och är så glad för det, vi är gjorda för varandra ! Haha låter som en läskig människa nu men otroligt hur mycket denna krabat betyder för mig

Tisdag

godmorgon :)
 
Igår var det skola, sång möte och sedan ett Yoga pass.
 
Skola idag och sen plugga, ett pass Box för att avsluta dagen med Hollywood fruar
Kusin och jag på mormor 70års kalas

American Brunch

Idag överraskade mamma mig med en American Brunch buffé på O'learys. Sååå gott, åt så att det kändes som att det skulle rinna över så min lunch/middag ikväll blev en morot och pepsi max. Är fortfarande mätt, det var gott och riktigt mysigt. Det var allt möjligt, godast var nog pannkakorna m nutella mmmh!


Yum yum :))

Ingen utgång

för mig på ett tag känner jag. Gårdagens kväll kunde ha fått vara lite bättre, var redan otaggad och så blev det en tråkig fest.
Trött tjej imorse med gårdagens smink + vackra målningar från olika vänner på armen

Win win situation

Vinnare av biobiljetter till "Magic Mike":
Fojan Chammas- Tumba, Susanne Höök- Karlstad, Sarah Krona- Östersund, Linda Bexar- Odensbacken, Micaela Lindgren- Furudal, Åsa Holmkvist- Piteå, Mia Längö- Solna, Evelina Forsberg- Luleå, Kim Falkenström- Varberg, Alexandra Franco- Stockholm.
 
Whoooo ((((:

Bråttom

Hade sjukt svårt att somna igår, så ställde fram alarmet o strök tanken på en sväng till gymmet innan skolan. Så gick jag upp så det blev 35minuter innan skolan.. nu är det lite bråttom om 25min ska jag va på plats o här sitter jag i pyjamas 100% ofixad
Kaffe m mjölk, naturell yoghurt m müsli, kiwi

Innan håret föll

imorse. Mitt hår ÄR tyngdkraften.

Just nu är jag sjukt trött och skulle bara vilja sova. Skola 08:00-17:30 efter det sprang jag i lite affärer i hopp om att hitta en klänning, men så blev det inte..

När jag kom hem drog jag nästan direkt till gymmet. Nu ska jag bara skriva en introduktion till en uppgift och sedan sova
KRAM

Klockan är 18:00

och jag kom just hem från skolan, lektionen drog över lite. Skulle annars slutat 17:35. Fysik labb var det och i slutet slutade det med att alla inklusive läraren fnissade pga trötthet. Min dag skola 8:00-18:00. Nu ska jag göra fysik läxa o se på vänner sen blir det middag
 
Så underbart rolig, vill man se längre verisionen är det denna länk:
http://www.youtube.com/watch?v=E_0Ta_DIWuU
 
Nu ska jag lägga mig i soffan m fysiken som sagt ,
 
 

Body Shop

Var in på Body shop idag och köpte ansiktsmask då jag känt att min hud har varit lite oren.
Nu känns det mycket skönare efter bara en användning och den kommer räcka ett tag! Blue Corn 3 in 1, 135kr

Old habits

dags att återgå till min gamla vanor, de hälsosamma. För det har jag inte varit de senaste veckorna och det kombinerat med noll träning pga förkylning = not good.
 
Kort dag i skolan idag iallafall. Var in en sväng på body shop idag vad jag köpte där dyker upp senare ikväll när jag varit på YOGA. Känns som en bra start efter min inte alltför fysiskt effektiva period.

Ordentligt mellanmål då det inte blir middag förrän vid 21:00
Naturell lättyoghurt m skivade nektarin m lite honung ringlat över. Två surdegs smörgåsar med cremecheese o tomater(hemodlade) till det en stor kopp grönt te.

Old habits

dags att återgå till min gamla vanor, de hälsosamma. För det har jag inte varit de senaste veckorna och det kombinerat med noll träning pga förkylning = not good.
 
Kort dag i skolan idag iallafall. Var in en sväng på body shop idag vad jag köpte där dyker upp senare ikväll när jag varit på YOGA. Känns som en bra start efter min inte alltför fysiskt effektiva period.

Ordentligt mellanmål då det inte blir middag förrän vid 21:00
Naturell lättyoghurt m skivade nektarin m lite honung ringlat över. Två surdegs smörgåsar med cremecheese o tomater(hemodlade) till det en stor kopp grönt te.

Im off

to bed. Har nu suttit hela kvällen med min ekonomi uppgift, inte helt fokuserad borde ha varit klar då bortsett från att jag glömt min ekonomibok i skolan så blir att gå upp tidigt och hämta den imorgon. Sen hem och skriva klart innan första lektionen börjar.

Tequila sunrise, fredags (inte mina cigaretter kan jag ju tilllägga..)

Seeeeg lördag

Helluu
 
Just nu sitter jag i min säng med lite skolböcker iförd mysig pyjamas. Har inte varit så effektiv med skolarbetet idag som jag önskat så blir att ta tummen ur r**** och få något gjort imorgon.
 
Gårkvällen var riktigt kul, gick med Johan och Love, Meg kunde inte hänga med då hon hade en tidig morgon samt väntade besök från Lettland. Men vi tre hade kul ändå, när man väl kom in, sjukt lång kö! Väl där inne dansades det en del, speciellt Johan som hade fått i sig lite väl mycket, haha
 
Kom hem rätt tidigt ca 02:15, men var ändå sjukt trött idag. Så blir att släcka lampan snart :)
As i said tired..

RSS 2.0