onsdag o nytt ordspråk

hallo sjukt trött at the moment men ska snart iväg på yogalates sen blir det hem o sova! Kom på ett nytt ordspråk igår som jag gillade o som kan tolkas på många visHappy for a sec but then reality and badluck comes back and bite u in the ass

Kort dag i skolan, har lite mer koll på vad o när saker ska in. Efter skolan blev det ett besök hos doktorn för att ta lite prover o se om jag tål min nya medicin (inga allvarliga saker) sen stack jag o köpte biobiljetter till Les Miserables 17:50 ikväll.

Träning, cirkel intervaller, riktigt skönt nästa gång ska jag ta mer vikter nu när jag vet vad som ska göras.

Väntar på mamma o hon ringer & meddelar att hon fått punka= ingen bio för oss, inte en chans att man hinner = bortkastade pengar.. jag som hade en biocheck samt betalade hennes biljett


Lörrrdag

Godförmiddag, väntar på att min moder ska vakna till så att vi kan ta en promenad med hundarna tillsammans.
 
Igår hade vi endast två lektioner, så efter skolan gick jag hem o gosade lite med Jerry som var hemma hos mig. Sedan bar det av till Eyra, där blev det först att simma, sen en skön solning och avslutade med en hårinpackning i bastun, skönt skönt. Gick hem plockade ihop saker, sen promenad med Jerry och fick sällskap av en kompis. Därefter kom mamma o plockade upp = mys hemmakväll!
Igår efter solning, nyvaken = därav den höh "vakna blicken"
 
Nej nu ska vi ut o sen ska jag till Örebro, blir styrketräning+löpband idag och imorgon! :)
Kram!

Still alive no worries

Skolan började idag, känns sjukt jobbigt,, men men bara FEM månader kvar så bara att kämpa på!
 
Har även börjat med nya rutiner däribland att träna minst 1 timme per dag o då ska jag svettas! Har ett mål med detta och det är inte klassikern beach 2013. Men den kommer säkert på köpet.
Hade en myshelg hemma innan skolstarten, gjorde gino en dag, dööör vad gott! God substitut för chipsen. Strödde över lite kokos också, som fick fin färg samt satte en extra touch på det hela.
 
Träning:
Igår= Cirkel träning 90minuter
Idag= Boxercise 90minuter
Imorgon=60 min på löpbandet
 
Nu ska jag plugga o duscha innan Så blev vi svenska hollywood fruar, kram!

nya året

firades in i Lund
Berättar mer om det senare. bilder är från en skön långpromenad här idag med lilla Jerry

RSS 2.0