Äre go fika?

Sitter o väntar på Karin, vi ska dra in till stan för en eftermiddagsfika. Passar alldeles utmärkt tycker jag. Varmt o fint väder här + en kort regnskur.
tudiluuu

Knips knips

Nu är Casper nyklippt, skönt att slippa den varma pälsen nu i värmen. Om en liten stund blir det ut & övningsköra!


Har sett denna förut The proposal, o blev jätte sugen på att se den igen, så det ska jag göra senare idag ;)

Igår läste jag ut boken "The lucky one" by Nicholas Sparks. Rätt bra bok, så nu har jag reserverat 2böcker till av honom som jag förhoppningsvis kan hämta på måndag! Läser dom på engelska, bec aj lajk it :)
Hatar att erkänna det men igår hämtade jag hem mina fysikböcker (kurs A & B) nörden vill vara lite förberedd till hösten..

BBQ

Hallo, ska dra in till stan om någon timme, vi ska träffas några från klassen o käka lite o så ihop, blir skönt att få komma bort ifrån alla mina tankar lite..

En kartong av mina klarbär har blivit såld hittills! :P 1/3 ;) än så länge, trodde inte nån skulle bli såld :P
Mums? Såg denna på Toronto Zoo
dags att dra på sig lite kläder o så, tjingeling

16dagar

Godmorgon, idag känns allt lite bättre, vet ju att det inte är sista gången vi sågs :)

Så här är lite bilder från våra 16dagar runtom i Sverige från Skellefteå ner till Gränna.



Idag har jag sovit fram till 12, plockat klarbär (3kartonger) ska försöka få dom sålda i gårdsbutiken imorrn. Har gått långpromenad, sett slutet på Water for elephants m lite Ben & Jerry till hands

..

Sixteen wonderfull days <3

Nu ska jag lägga mig här i soffan i ett mörklagdt rum o nörda Keeping up with the Kardashians

Blicka framåt mot det positiva, no one knows what the future holds

Q0C9VTY4

Sådär har jag känt mig idag, har rensat färdigt i grönsakslanden nu iallafall, äntligen. Ska jobba lite mer senare i Augusti tror jag. Sen har jag i princip bara legat o stirrat framför mig samtidigt som jag har ringt runt som en idiot för att få igenom en sak, men det gick såklart inte, ska försöka igen på måndag.

ikväll lagade jag linssoppa m vitlöksbröd (mmmmm!) sen skulle mamma o jag på långpromenad men så klart det började regna efter en stund. Då gick vi hem o nu sitter vi här inne o myser med Flash dance framför oss. Senare när vi inte är så mätta blir det ost o kex + marabou choklad :D <3


Unknown

Tjolahopp. Kom nyss hem har varit med min kompis, vi tog en kaffe på Mc och sen hem till mig och såg filmen Unknown. Den var grymt bra, jag tycker att i många filmer vet man vad som ska hända men inte i denna, rekommenderar om du gillar spänning o action :)

Tidigare idag åkte jag in till Örebro, spenderade 1timme inne på biblioteket, så går det när man inte vet vad man vill ha ;P men gick där ifrån med 3 böcker iallafall. Sen inköptes 1vitt linne och ett brunt flätat skärp.

Nu blir det grillat m nypotatis till middag, yum yum
Från båten i Niagara Fallen


Sommarlov?

Har blivit ett litet uppehåll igen, men har haft en del i farten hela tiden. Är det inte på sommarlovet man ska slappa o bara lata , ta dagen som den kommer? :P

Igår var jag in till stan, köpte en kjol o en bandeu top, sen blev det en sväng till naprapaten, gjorde lite ondare än vanligt har nämligen bränt min rygg ganska rejält..
 (aj)

När det var klart åkte vi o fixade några ärenden bla Ikea där vi även åt lunch. -> Hem o ut på promenader o spring/jogging tur.

Idag har jag övningskört o äter nu lunch, ska ut o jobba sen igen (rensa ogräs, på en grönsaksodling.) Fn vad man måste träna rumpan när man står där. För på kvällarna har jag världens träningsvärk ^^

Ciao <3
o lycka till, till min pojkvän som får sina exam resultat idag :) <3


RSS 2.0